13 + 14 =

^

Despre NoiNew

POLITICILE NOASTRE

Home 9 Despre Noi 9 Politicile Noastre

CARTA ANGAJATULUI AS GROUP

AS Group se dedică stimulării expansiunii afacerilor prin exploatarea abilităților remarcabile ale echipei noastre, facilitând exprimarea autentică a individualității la locul de muncă și încurajând o atmosferă incluzivă fundamentată pe valori comune – respect, integritate, excelență, angajament și cunoștințe. Ne asumăm angajamentul de a propaga aceste principii în relația cu clienții și între colegii noștri, asigurându-ne că fiecare membru al echipei AS Group își atinge întregul potențial și contribuie la succesul afacerii noastre.

DECLARAȚIA AS GROUP PRIVIND SCLAVIA MODERNĂ

Această Declarație stabilește măsurile pe care AS Group le-a luat și continuă să le ia pentru a se asigura că sclavia modernă și/sau traficul de persoane nu are loc în cadrul afacerii noastre, clienților noștri sau lanțului nostru de aprovizionare. De asemenea, afirmă angajamentul nostru de a sprijini și respecta drepturile omului proclamate la nivel internațional în cadrul organizației.

CODUL DE CONDUITĂ AL FURNIZORULUI

Codul de conduită al furnizorilor AS Group subliniază așteptările noastre minime de la furnizorii noștri terți în legătură cu considerentele cheie de mediu, sociale și legale. La fel ca AS Group, ne așteptăm ca furnizorii noștri să respecte legislația relevantă în aceste domenii și să adopte politici progresive în raport cu clienții, personalul, furnizorii și comunitatea mai largă pe care o deservesc.

Contactează-ne

Solicită o Discuție ONLINE

Lasă-ne un mesaj scurt sau numărul tău de telefon și sunăm noi în cel mai scurt timp

Abonare Newsletter

 

Fii mereu la curent cu cele mai recente tendințe, sfaturi și strategii pentru a-ți dezvolta și optimiza afacerea

Ne găsești și pe

Suntem prezenți pe mai toate rețelele sociale. Dă click pe iconul rețelei tale preferate și hai să ne conectăm și acolo.