Despre Noi

AS GROUP este o companie de top din România în aria serviciilor contabile, expertiză contabilă –  judiciară şi extrajudiciară, fuziuni şi lichidări de societăţi, consultanţă fiscală, financiară şi de business, salarizare şi audit financiar, servicii juridice. Compania s-a născut în urmă cu 15 ani dintr-o iniţiativă îndrăzneaţă şi a devenit o afacere de succes prin dedicarea totală a managementului şi a angajaţilor noştri.

Evoluţia continuu ascendentă a firmei şi renumele dobândit se datorează unei activităţi susţinute guvernată de principii de bază precum: identificarea şi îndeplinirea cerinţelor clienţilor noştri, calitatea în afaceri, etica în afaceri, creşterea responsabilităţii fiecărui angajat pentru îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor prestate, experienţă acumulată, pregătire şi profesionalism.

Prin sloganul Your business culture, vrem să facem mai vizibilă viziunea noastră de business, aceea de a le oferi clienţilor noştri soluţii de dezvoltare a afacerii pe care să le acceseze oricând şi de care să beneficieze pe termen lung. Ne propunem să îl asistăm pe client, ca şi cum am face parte din echipa lui. Suntem mândri că avem competenţele necesare să facem acest lucru şi chiar mai mult, pentru a le oferi cele mai bune variante clienţilor noştri.

În acest business cea mai mare şi dificilă provocare este să obţii rezultate măsurabile în adevăratul sens al cuvântului, iar experienţa ultimilor ani a demonstrat că acest lucru este posibil doar printr-o abordare personalizată a fiecărui client în parte.

AS GROUP – Membru CECCAR si CCF

//]]>