14 + 14 =

^

Despre NoiNew

FII AUTENTIC LA LOCUL DE MUNCĂ

Home 9 Despre Noi 9 Fii Autentic la Locul de Muncă

FII AUTENTIC LA LOCUL DE MUNCĂ (#BYAW)

Fii Autentic la Locul de Muncă (cunoscut și sub numele de  Be Yourself at Work sau #BYAW) reprezintă o inițiativă și un curent global adoptat de către AS Group, deoarece subliniază valorile și principiile companiei. Această inițiativă vizează eliminarea obstacolelor și promovarea noilor forme de exprimare de sine în mediul de lucru, deoarece recunoaștem că diversitatea stimulează inovația

Fii Tu Însuți la Locul de Muncă face parte din filozofia noastră. dar ce înseamnă mai exact acest lucru din punct de vedere practic? 

Recunoaștem că incluziunea la locul de muncă depășește ideea de a avea doar rețele tradiționale de diversitate. Veritabila incluziune presupune crearea unui mediu în care fiecare angajat se simte încurajat să-și exprime autenticitatea la locul de muncă. Ne bucurăm de diversitatea și individualitatea prezentă în mediul nostru de lucru, respingând abordarea „unică pentru toți” în politicile, procesele și conducerea noastră.

Accentul actual al AS Group asupra diversității se concentrează pe promovarea individualității în interiorul organizației noastre, conștienți că fiecare persoană poate aduce o perspectivă diferită, unică și valoroasă – atât intern, cât și în interacțiunile cu clienții noștri.

Compania susține și încurajează spiritul antreprenorial și gândirea independentă. Orice individ care propune o idee sau identifică o modalitate mai eficientă de a realiza ceva este încurajat să acționeze, beneficiind de sprijinul total al echipei de conducere. Această filozofie se reflectă atât în procesele noastre interne, cât și în modul în care colaborăm cu clienții noștri.

Creativitatea reprezintă o valoare fundamentală în cadrul AS Group. Recunoaștem că diversitatea de gândire este esențială pentru a promova acest aspect. Toți angajații AS Group, indiferent de background sau experiență, sunt încurajați să provoace, să schimbe și să dezvolte idei care vor modela viitorul industriei de audit și consultanță în afaceri.

DIVERSITATE ȘI INCLUZIUNE

La AS Group, credem că a continua să luptăm pentru un mediu de lucru cu adevărat divers și incluziv este lucrul potrivit de făcut pentru angajații noștri, clienții noștri și comunitățile noastre.

 

 

 

CULTURĂ ȘI VALORI

RESPECT, INTEGRITATE, EXCELENȚĂ, ANGAJAMENT, CUNOAȘTERE. Aceste cinci valori definesc modul în care lucrăm cu angajații și clienții noștri, sunt fundamentul succesului nostru continuu și sunt în fruntea a tot ceea ce facem.

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

Explorați noi perspective în cariera dumneavoastră alături de AS Group. Aflați despre cele mai recente oportunități profesionale și începeți călătoria dumneavoastră de consultant și analist de business în lumea AS Group.

 

Contactează-ne

Solicită o Discuție ONLINE

Lasă-ne un mesaj scurt sau numărul tău de telefon și sunăm noi în cel mai scurt timp

Abonare Newsletter

 

Fii la curent cu ultimele trenduri, noutăți și oferte din domeniul construcțiilor și designului interior

Ne găsești și pe

Suntem prezenți pe mai toate rețelele sociale. Dă click pe iconul rețelei tale preferate și hai să ne conectăm și acolo.