5 + 12 =

^

GDPRStandard

Termeni și Condiții

Home 9 Termeni și Condiții

Considerente generale

           Acest site as-group.ro. (“SITE”) este deținut și operat de SC AS FIN EXPERT PARTNERS S.R.L (“COMPANIE” “noi” sau “noua”). Prin utilizarea Site-urilor, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții și să utilizați Site-ul în conformitate cu acești Termeni și Condiții, Politica de Confidențialitate și orice termeni și condiții suplimentare care se pot aplica anumitor secțiuni ale Site-ului sau produselor și serviciile disponibile prin intermediul Site-ului sau direct de la COMPANIE.

         Accesul la Site, în orice mod, automatizat sau în alt mod, constituie utilizarea Site-ului și acordul dvs. de a respecta acești Termeni și Condiții. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni de utilizare sau de a impune din când în când noi condiții privind utilizarea Site-ului, caz în care vom publica Termenii și Condițiile revizuite pe acest site web. Dacă continuați să folosiți site-ul după ce vom posta astfel de modificări, acceptați Termenii și Condițiile, după cum am modificat.

Drepturi pentru proprietate intelectuala

Licența noastră limitată pentru dvs.

      Acest site și toate materialele disponibile pe acest site sunt proprietatea noastră și/ sau a afiliaților sau licențiatorilor noștri și sunt protejați de dreptul de autor, de mărcile comerciale și alte legi privind proprietatea intelectuală. Site-ul este furnizat exclusiv pentru uz personal. Nu puteți utiliza Site-ul sau materialele disponibile pe Site într-o manieră care constituie o încălcare a drepturilor noastre sau care nu a fost autorizată de noi. Mai exact, dacă nu sunteți autorizat explicit în acești Termeni și Condiții sau de catre proprietarul materialelor, nu puteți modifica, copia, reproduce, republica, încărca, posta, transmite, traduce, vinde, crea lucrări derivate, exploata sau distribui în orice mod sau mijloc (inclusiv prin e-mail sau prin alte mijloace electronice) orice material de pe Site. Cu toate acestea, puteți descărca și/sau imprima din când în când o copie a paginilor individuale ale Site-ului pentru uz personal, necomercial, cu condiția să păstrați intact toate notificările privind drepturile de autor și alte drepturi de proprietate.

Licența dvs. pentru noi

Prin postarea sau trimiterea la noi a oricăror materiale (inclusiv, fără limitare, comentarii, intrări de blog, fotografii și videoclipuri) prin intermediul Site-ului, reprezentați: (i) că sunteți proprietarul materialului sau faceți publicarea sau trimiterea cu acordul expres al proprietarului materialului; și (ii) că aveți vârsta de treisprezece ani sau mai mult. În plus, atunci când trimiteți sau postați orice material, ne acordați și, oricui autorizat de noi, o licență gratuită, perpetuă, irevocabilă, neexclusivă, nerestricționată, la nivel mondial, pentru a utiliza, copia, modifica, transmite, exploata, crea opere derivate din, distribui și / sau realiza în mod public sau afișa astfel de materiale, integral sau parțial, în orice mod sau mediu, acum cunoscut sau dezvoltat în viitor, în orice scop. Subvenția precedentă include dreptul de a exploata orice drepturi de proprietate asupra unei astfel de postări sau depuneri, incluzând, dar fără a se limita la, drepturi în temeiul dreptului de autor, mărcii comerciale, mărcii de servicii sau legilor privind brevetele, sub orice jurisdicție relevantă. De asemenea, în legătură cu exercitarea acestor drepturi, ne acordați și oricui autorizat de noi dreptul de a vă identifica ca autor al oricăreia dintre postările sau depunerile dvs. după nume, adresă de e-mail sau nume de ecran, după cum considerăm necesar.

Recunoașteți că avem dreptul, dar nu obligația de a utiliza și de a afișa orice postări sau contribuții de orice fel și că putem alege să încetam utilizarea și afișarea oricăror astfel de materiale (sau orice parte a acestora), în orice moment din orice motiv un fel.

Limitări privind linkuirea și încadrarea

Puteți stabili o legătură hypertext la Site, atâta timp cât linkul nu afirmă sau implică nicio sponsorizare a site-ului dvs. de către noi sau de către Site. Cu toate acestea, nu puteți, fără permisiunea noastră scrisă în prealabil, să conectați în mod cadru sau în linie orice conținut al site-ului sau să încorporați pe alt site sau alt serviciu orice material, conținut sau proprietate intelectuală.

Divulgare

Pe întreg site-ul, oferim link-uri către site-uri Internet întreținute de terți. Unele dintre legăturile pe care le furnizăm sunt “link-uri de afiliere”. Aceasta înseamnă că dacă faceți clic pe link și cumpărați elementul conectat la acel link, COMPANIA va primi un comision afiliat. Această divulgare este făcută în conformitate cu 16 CFR, partea 255 a Comitetului Federal pentru Comerț, “Ghiduri privind utilizarea avizelor și a mărturiilor în publicitate”. Nici noi, nici afiliații nu operam sau nu controlam în niciun fel orice informațiile, produsele sau serviciile pe care terți furnizori le pun la dispozitie prin intermediul site-ului sau pe site-urile web legate de siteul nostru. Toate opiniile, sfaturile, declarațiile, serviciile, ofertele sau alte informații sau conținutul exprimat sau pus la dispoziție de terți, inclusiv furnizorii de informații, sunt acelea ale autorilor sau distribuitorilor respectivi, și nu COMPANIA. Nici COMPANIA, nici furnizorul de informații terțe nu garantează exactitatea, exhaustivitatea sau utilitatea conținutului. În plus, COMPANIA nici nu acceptă și nu este răspunzătoare pentru acuratețea și fiabilitatea oricărei opinii, sfaturi sau declarații făcute pe orice porțiune a site-ului de către altcineva decât un reprezentant autorizat al COMPANIEI în timp ce acționează în calitatea sa oficială.

INFORMAȚIILE, PRODUSELE ȘI SERVICIILE OFERITE PE SAU PRIN SITE ȘI DE COMPANIE ȘI ORICE SITE-URI TERTE, SUNT FURNIZATE “CA ATARE” ȘI FĂRĂ NICIUN FEL DE GARANȚII, EXPLICITE SAU IMPLICITE. ÎN CEA MAI MAI MARE SI PERMISIBILĂ APLICABILITATE A LEGII, VOM DEZVALUI TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUZÂND, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE ȘI ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP. NU GARANTAM CĂ SITE-UL SAU ORICE  FUNCȚIONALITATE A LUI, NU VA FI NEÎNTRERUPTATĂ SAU FĂRĂ ERORI, CĂ DEFECȚIUNILE SUNT CORECTATE SAU CĂ IN ORICE PARTE A ACESTUI SITE, SAU IN CADRUL SERVICIILOR CARE AU FOST DISPONIBILE, NU SUNT VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE CARE SA PRODUCA STRICACIUNI. NU GARANTAM SAU FACEM ANUMITE PREZENTARI PRIVIND UTILIZAREA SAU REZULTATELE UTILIZĂRII SITE-ULUI, A MATERIALELOR DE PE ACEST SITE SAU A SITE-URI TERTE ÎN CONFORMITATE CU CORECTITUDINEA, PRECIZIA, DURATA, FIABILITATE SAU ORICE ALTCEVA A ACESTORA.

Suntem de acord, să aparam, să comisionam și să protejam, în orice moment, COMPANIA, de afiliații săi, de urmașii acestora, de cesionarii, de cesionarii și licențiații, de societățile-mamă și filialele acestora, de agenți, de asociații, de functionarii, directorii, actionarii si angajatii acestora, de si impotriva, tuturor pretențiilor, cauzelor unor acțiuni, daunelor, datoriilor, costurilor și cheltuielilor, inclusiv taxele și cheltuielile legale care decurg din sau au legătură cu încălcarea de către dvs. a oricărei obligații, garanții, reprezentări sau legi prevăzute în prezentul document.

Comerțul online

Anumite secțiuni ale site-ului vă pot permite să cumpărați mai multe tipuri diferite de produse și servicii online oferite de terțe părți. Nu suntem responsabili pentru calitatea, precizia, oportunitatea, fiabilitatea sau orice alt aspect al acestor produse și servicii. Dacă efectuați o achiziție de la un comerciant de pe Site sau de pe un site legat de site, informațiile obținute în timpul vizitei dvs. la magazinul online sau site-ul respectiv al comerciantului și informațiile pe care le furnizați ca parte a tranzacției, cum ar fi numărul cardului de credit și informațiile de contact, pot fi colectate atât de comerciant, cât și de noi. Un comerciant poate avea practici de confidențialitate și de colectare a datelor care sunt diferite de cele ale noastre. Nu avem nicio responsabilitate  pentru aceste politici independente. În plus, atunci când achiziționați produse sau servicii pe sau prin intermediul site-ului, vi se pot aplica termeni și condiții suplimentare care se aplică în mod specific achiziționării sau utilizării unor astfel de produse sau servicii.

Pentru mai multe informații despre comerciant, magazinul online, politicile sale de confidențialitate și / sau orice termeni și condiții suplimentare care se pot aplica, vizitați site-ul respectivului comerciant și faceți clic pe legăturile sale de informații sau contactați direct comerciantul. Ne disculpati pe noi și pe afiliații noștri de orice daune pe care le suferiți și sunteți de acord să nu faceți nicio reclamație împotriva noastră sau a acestora, care rezultă din cumpărarea sau utilizarea oricăror produse sau servicii puse la dispoziție de terți prin intermediul Site-ului.

Participarea dvs., corespondența sau relațiile comerciale cu orice terță parte găsită pe sau prin intermediul site-ului nostru, cu privire la plata și livrarea anumitor bunuri și servicii, precum și orice alți termeni, condiții, reprezentări sau garanții asociate cu astfel de tranzacții sunt numai între dvs. si aceas parte. Sunteți de acord că, COMPANIA nu va fi răspunzătoare pentru nici o pierdere, daună sau alte chestiuni de orice natură, rezultate ca urmare a unor astfel de tranzacții.

Sunteți de acord să fiți răspunzător financiar pentru toate achizițiile efectuate de dvs. sau de cineva care acționează în numele dvs. prin intermediul site-ului. Sunteți de acord să utilizați Site-ul și să achiziționați servicii sau produse prin intermediul Site-ului doar în scopuri legitime, necomerciale. De asemenea, sunteți de acord să nu efectuați nicio achiziție în scopuri speculative, false sau frauduloase sau în scopul anticipării cererii pentru un anumit produs sau serviciu. Sunteți de acord să cumpărați numai bunuri sau servicii numai pentru dvs. sau pentru o altă persoană pentru care sunteți autorizat în mod legal să faceți acest lucru. Atunci când efectuați o achiziție pentru o terță parte care vă cere să trimiteți informațiile personale ale terților către noi sau către comercianți, sunteți de acord că ați obținut consimțământul expres al unei astfel de terțe părți pentru a furniza informații personale ale unor astfel de terțe părți.

Moneda

Toate vânzările sunt facturate în RON, conform legii, chiar daca uneori sunt exprimate in EURO.

Politica de rambursare

Toate vanzarile sunt finale. Nu acceptăm returnări sau nu acordăm rambursări, cu excepția cazului în care este clar stabilită în zonele cu informații despre produse.

Funcții interactive

Acest site poate include o varietate de funcții, cum ar fi buletinele, jurnalele web, câmpurile de comentarii, camerele de chat și serviciile de e-mail, care ne permit feedback și interacțiunea în timp real între utilizatori și alte caracteristici care permit utilizatorilor să comunice cu alții. Responsabilitatea pentru ceea ce este postat pe buletinele, jurnalele web, camerele de chat și alte zone publice de postare de pe Site sau trimise prin intermediul oricăror servicii de e-mail de pe Site, aparține fiecărui utilizator – singuri sunteți responsabili pentru materialele pe care le postați sau le trimiteți . Nu controlăm mesajele, informațiile sau fișierele pe care dvs. sau alte persoane le puteți furniza prin intermediul site-ului. Este o condiție a utilizării de către dvs. a Site-ului că nu:

       Restricționați sau împiedicați orice alt utilizator să utilizeze și să se bucure de Site.

Folosiți Site-ul pentru a vă impersona orice persoană sau entitate, sau declarați în mod fals afilierea dvs. cu o persoană sau o entitate.

       Interferați sau perturbați orice servere sau rețele utilizate pentru a furniza Site-ul sau caracteristicile sale sau nu respectați cerințele, procedurile, politicile sau reglementările rețelelor pe care le folosim pentru a furniza Site-ul.

       Utilizați Site-ul pentru a instiga sau încuraja alte persoane să comită activități ilegale sau să provoace vătămări corporale sau daune materiale oricărei persoane.

       Obțineți acces neautorizat la Site, la orice cont, la un sistem informatic sau la o rețea conectată la acest site, prin intermediul unor mijloace cum ar fi hacking, exploatarea prin parolă sau alte mijloace ilegale.

       Obțineți sau încercați să obțineți materiale sau informații prin orice mijloace care nu sunt făcute disponibile în mod intenționat prin intermediul acestui site.

        Utilizați Site-ul pentru a posta sau transmite orice informații ilegale, amenințătoare, abuzive, calomnioase, defăimătoare, vulgare, pornografice, profane sau indecente, inclusiv, fără limitare, orice transmisiuni care constituie sau încurajează comportamente care ar constitui o infracțiune, dau naștere la răspundere civilă sau să încalce în alt fel orice lege locală, de stat, națională sau internațională.

       Utilizați Site-ul pentru a posta sau transmite orice informații, software sau alte materiale care încalcă sau încalcă drepturile altora, inclusiv materiale care constituie o invazie a drepturilor de confidențialitate sau de publicitate sau care sunt protejate prin drepturi de autor, mărci comerciale sau alte drepturi de proprietate sau derivate lucrează cu privire la aceasta, fără a obține mai întâi permisiunea proprietarului sau titularului de drepturi.

       Utilizați Site-ul pentru a posta sau transmite orice informații, software sau alte materiale care conțin un virus sau altă componentă dăunătoare.

       Utilizați Site-ul pentru a posta, transmite sau în orice fel, exploata orice informații, software sau alte materiale în scopuri comerciale sau care conține publicitate.

       Utilizați Site-ul pentru a face publicitate sau pentru a solicita oricui să cumpere sau să vândă produse sau servicii sau să facă donații de orice fel, fără acordul nostru expres scris.

       Adunați în scopuri de marketing orice adrese de e-mail sau alte informații personale care au fost postate de alți utilizatori ai site-ului.

       Achiziționați, descărcați sau copiați orice produse sau servicii de pe acest site și utilizați pentru a pirata conținutul respectiv.

       COMPANIA poate găzdui forumuri de discuții și alte forumuri publice pe site-urile sale. Orice utilizator care nu respectă Termenii și Condițiile acestui Acord poate fi expulzat și refuzat accesul în continuare, la panouri de mesaje, chat-uri sau alte forumuri publice în viitor. COMPANIA sau agenții săi desemnați pot elimina sau modifica orice conținut creat de utilizatori în orice moment din orice motiv. Panourile de discuții, chat-urile și alte forumuri publice sunt destinate să servească drept centre de discuții pentru utilizatori și abonați. Informațiile și conținutul postat în cadrul acestor forumuri publice pot fi furnizate de personalul companiei, de colaboratorii externi ai COMPANIA sau de utilizatorii care nu au legătură cu COMPANIA, dintre care unii pot folosi nume de utilizator anonime.

      COMPANIA renunță în mod expres la orice responsabilitate și aprobare și nu face nici o reprezentare cu privire la validitatea oricărui aviz, sfaturi, informații sau declarații făcute sau afișate în aceste forumuri de către terțe părți și nici nu suntem responsabili pentru eventuale erori sau omisiuni în astfel de postări sau pentru hyperlink-uri încorporate în orice mesaj. În niciun caz, noi, afiliații, furnizorii sau agenții noștri nu vom fi răspunzători pentru nici o pierdere sau daună cauzată de dependența de informațiile obținute prin intermediul acestor forumuri. Opiniile exprimate în aceste forumuri sunt doar opiniile participanților și nu reflectă opiniile COMPANIEI sau ale oricăror filiale.

      COMPANIA nu are nicio obligație de a monitoriza conținutul sau postările pe forumurile de discuții, camerele de chat sau alte forumuri publice de pe site-uri. Cu toate acestea, recunoașteți și sunteți de acord că avem dreptul absolut de a monitoriza la fel la discreția noastră. În plus, ne rezervăm dreptul de a modifica, edita, refuza să publicăm sau să eliminăm orice postare sau conținut, în întregime sau parțial, din orice motiv și să dezvăluim astfel de materiale și circumstanțele care le cuprind, sa transmitem unei terțe părți pentru a satisface orice lege, reglementare, proces legal sau cerere guvernamentală (națională sau internațională) și pentru a ne proteja pe noi înșine, clienții, sponsorii, utilizatorii și vizitatorii noștri.

Înregistrare

        Pentru a accesa anumite funcții ale Site-ului, vă putem solicita să furnizați anumite informații demografice, inclusiv sexul, anul nașterii, codul poștal și țara. În plus, dacă alegeți să vă înscrieți pentru o anumită caracteristică a site-ului, cum ar fi camere de chat, jurnale web sau buletine de bord, vi se poate solicita să vă înregistrați și pe formularul furnizat, iar această înregistrare vă poate solicita sa furnizați informații de identificare personală, cum ar fi numele dvs. și adresa de e-mail. Sunteți de acord să furnizați informații adevărate, exacte, curente și complete despre dvs., conform solicitării formularului de înregistrare al site-ului. Dacă avem motive întemeiate să suspectăm că astfel de informații sunt false, inexacte sau incomplete, avem dreptul să suspendăm sau să inchidem contul și să refuzăm orice utilizare actuală sau viitoare a site-ului (sau a oricărei porțiuni a acestuia). Utilizarea de către dvs. a oricăror informații personale de identificare pe care ni le furnizați ca parte a procesului de înregistrare este guvernată de termenii Politicii noastre de confidențialitate.

Parole

     Pentru a utiliza anumite funcții ale site-ului, veți avea nevoie de un nume de utilizator și de o parolă pe care le veți primi prin procesul de înregistrare al site-ului. Sunteți responsabil (ă) de păstrarea confidențialității parolei și a contului și sunteți responsabili pentru toate activitățile (fie prin dvs., fie prin intermediul altora) care apar sub parola sau contul dvs. Sunteți de acord să ne anunțați imediat orice utilizare neautorizată a parolei sau contului dvs. sau orice altă încălcare a securității și să vă asigurați că părăsiți contul dvs. la sfârșitul fiecărei sesiuni. Nu putem și nu vom fi responsabili pentru nici o pierdere sau daună care rezultă din faptul că nu ați reușit să vă protejați parola sau informațiile despre cont.

Limitarea răspunderii

ÎN NICIO CIRCUMSTANȚĂ, INCLUZÂND, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA NEGLIJENȚA, NOI, COMPANIILE NOASTRE SUBSIDIARE ȘI PĂRȚI SAU AFILIAȚII, NU VOM FI RĂSPUNZĂTORI PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE SAU CONSECVENTE SAU INCONSECVENȚIALE CARE REZULTĂ DIN UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA UTILIZARII, SITE-ULUI, INCLUSIV MATERIALELE, PRODUSELE SAU SERVICIILE SALE, SAU MATERIALELE, PRODUSELE SAU SERVICIILE TERTILOR PĂRȚI DISPONIBILE PE SITE, CHIAR DACĂ NU SUNTEM AVIZATI CU PRIVIRE LA POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. (DEOARECE UNELE STATE NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA ANUMITOR CATEGORII DE DAUNE, LIMITĂRILE DE MAI SUS SE NU SE APLICĂ PENTRU TINE. ÎN ACESTE STATE, RĂSPUNDEREA NOASTRĂ ȘI RĂSPUNDEREA COMPANIILOR SUBSIDIARE ȘI A COMPANIILOR MAMA PRECUM ȘI A AFILIAȚILOR NOSTRI,  SUNT LIMITATE LA MAXIMUL PERMIS DE LEGEA  STATULUI RESPECTIV.) CUNOSTI SI AGREEZI IN MOD SPECIFIC CA NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU NICIUN FEL DE ORGANIZARE DEFAIMATOARE, OFENSIVA SAU ILEGALĂ A NICIUNUI UTILIZATOR. DACA ESTI NESATISFACUT DE SITE, MATERIALELE, PRODUSELE SAU SERVICIILE DE PE SITE SAU CU ORICE ALTI TERMENI SI CONDITII AI SITE-ULUI, UNICA SI  EXCLUSIVA MODALITATE DE REMEDIERE ESTE DE A NU MAI CONTINUA UTILIZAREA SITE-ULUI, A PRODUSELOR, SERVICIILOR SI/SAU MATERIALELOR. ACEST SITE ESTE ÎN CONTINUARE DEZVOLTARE ȘI COMPANIA NU GARANȚEAZA SUB NICIUN FEL, IMPLICIT SAU EXPRES, CU PRIVIRE LA ACURATETEA, COMPLETUDINII SAU CARACTERULUI ADECVAT PENTRU NICIUN SCOP.

PARTICIPANTul recunoaște și este de acord că nicio reprezentare nu a fost făcută de COMPANIE SAU AFILIAȚII SĂI și se bazează pe veniturile, cheltuielile, volumul vânzărilor sau profitabilitatea potențială care ar putea fi derivate din participarea sau cumpărarea oricărui produs sau serviciu pe acest SITE.

Toate link-urile au doar scop informativ și nu sunt garantate pentru conținut, acuratețe sau orice alt scop implicit sau explicit.

Altele

Legea nr.8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe (“ORDA”) precum si Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”) oferă recurs proprietarilor de drepturi de autor care consideră că materialele care apar pe Internet încalcă drepturile lor în conformitate cu legea privind drepturile de autor, sub incidenta legilor din Romania sau S.U.A., dupa caz. Dacă credeți cu bună-credință că, materialele găzduite de COMPANIE vă încalcă drepturile de autor, dvs. sau agentul dvs. puteți să trimiteți la COMPANIE o notificare prin care solicitați ca materialul să fie eliminat sau accesul la acesta să fie blocat. Orice notificare a unui proprietar al drepturilor de autor sau a unei persoane autorizate să acționeze în numele său care nu respectă cerințele ORDA sau DMCA (dupa caz) nu va fi considerată o notificare suficientă și nu va fi considerată că, conferă COMPANIEI cunoștințe reale despre fapte sau circumstanțe din care material sau actele sunt evidente. Dacă credeți cu bună-credință că, o reclamație privind încălcarea drepturilor de autor a fost înaintată în mod eronat împotriva dvs., atat ORDA cat si DMCA vă permite să trimiteți COMPANIEI o contra-notificare. Toate notificările și contractele trebuie să îndeplinească cerințele legale actuale impuse de ORDA sauDMCA (dupa caz); consultați siteurile insitutiilor de reglementare, pentru detalii. Agentul pentru drepturile de autor al COMPANIEI, pentru notificarea pretențiilor de încălcare a drepturilor de autor sau a anunțurilor de contrapartidă poate fi contacta la office@arhiva.as-group.ro.

            Prezentul Acord va fi obligatoriu și va fi în beneficiul COMPANIEI și al cesionarilor, succesorilor, moștenitorilor și reprezentanților legali. Nici prezentul acord si niciun alt drept în baza acestuia, nu pot fi atribuite fără consimțământul scris prealabil al COMPANIEI. Fără a aduce atingere celor de mai sus, toate drepturile și obligațiile care decurg din prezentul acord pot fi distribuite în mod liber de COMPANIE oricărei entități afiliate sau oricare dintre filialele sale deținute în întregime.

           Acești Termeni de utilizare vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legislatia Romaniei. Dacă o prevedere a acestui acord este ilegală, nulă sau din orice motiv inaplicabilă, atunci această prevedere va fi considerată separabilă de acest acord și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror prevederi rămase.

Drepturi de autor sunt protejate de SC AS FIN EXPERT PARTNERS S.R.L. Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui site sau produsele și serviciile conținute în acesta nu pot fi copiate sau modificate în orice format, vândute sau utilizate în alt mod decât ceea ce este prezentat fără permisiunea expresă a SC AS FIN EXPERT PARTNERS S.R.L.

Contactați-ne:

Dacă aveți întrebări referitoare la acești Termeni și Condiții, puteți să ne contactați la:

SC AS FIN EXPERT PARTNERS S.R.L

str. Nicolae G. Caramfil, nr. 87, EKA Business Center, et. 4, sector 1, București

E-mail: office@as-group.ro