Luni - JoiLuni - JoiVineri 08:00-17:00 (Birou) 08:00-16:00 (la Distanta)

AcasaServiciiMarketing Online

Servicii Marketing Online

Marketingul este esențial pentru business-ul tău. Fară o strategie de marketing bine pusă la punct afacerea ta nu se poate dezvolta. Suntem focusați să identificăm soluții sustenabile și integrate pentru a crește notorietatea și performanța afacerilor. Adaptăm strategiile de marketing în funcție de specificul și obiectivele fiecărui business.

Nu lucrăm după un șablon. Ne place să fim diferiți. Așa reușim să aducem clienților noștri unicitate în piață și să creștem brand-uri puternice, capabile să facă față schimbărilor, profitabile și concurențiale.

Misiunea noastră este să facem din fiecare business, un nume care să conteze. Dezvoltăm colaborări de durată prin strategii inovative și flexibile. Investim timp pentru a cunoaște business-urile pe care le promovăm și comunicăm permanent cu clienții noștri pentru a stabili o direcție în concordanță cu viziunea și obiectivele stabilite.

Consultanta si Comunicare Marketing

Prin serviciile de consultanță analizăm modelul de business și dezvoltăm strategii de marketing eficiente cu scopul de a extinde baza de clienți prin identificarea de oportunități neexplorate. Indiferent că ai deja un departament de marketing sau doar ai nevoie de suport, un consultant extern: se identifică cu valorile și obiectivele tale de business, identifică și aplică strategii pentru a maximiza profitul și randamentul campaniilor de marketing, iți consolidează imaginea și poziționarea în piață.  

Dacă ai nevoie de un partener în business-ul tău care să analizeze obiectiv unde te poziționezi și care sunt metodele prin care te poți dezvolta, echipa noastră de profesioniști te susține în acest proces, prin:

 • Audit prezență online și identitate brand
 • Soluții de optimizare și consiliere
 • Analiză privind concurența
 • Metode eficiente de promovare
 • Strategie de comunicare și conținut
 • Strategie digitală
 • Strategie de marketing

Social Media Marketing

Social media s-a transformat în ultimii ani într-un instrument puternic de promovare datorită numărului tot mai mare de utilizatori și a timpului petrecut pe platformele de socializare. Clienții tăi sunt acolo, oră de oră și zi de zi, prin urmare și afacerea ta trebuie să fie prezentă și să se diferențieze prin strategii inovative, orientate către clienți. 

Dezvoltăm o prezență puternică în social media prin instrumente analitice performante și strategii de conținut personalizate și concurențiale, adaptate business-ului tău.

Un antreprenor este ocupat să fie antreprenor. Lasă în mâinile specialiștilor noștri:

 • crearea și setarea conturilor Social Media 
 • administrarea conturilor prin content relevant și atractiv
 • campanii de promovare către publicul tintă

Promovare Google si Youtube

Cu o cotă de piață de peste 90% în România, Google este principalul motor de căutare și poate aduce afacerii tale un beneficiu imens, atât din punct de vedere al awarness-ului cât și al conversiilor.

Campaniile de promovare pe Google ADS care sunt gestionate de profesioniști și adaptate specificului fiecărui business, te plasează pe primele poziții în rezultatele căutărilor. Atunci când folosesc funcția de căutare, potențialii tai clienți sunt deja interesați de produsele/ serviciile pe care le promovezi. Aceștia pot fi transformați în clienți valoroși prin plasarea reclamelor într-un mod natural, către publicul și cu mesajul potrivit. 

Fie că vrei să iți promovezi produsele, să crești traficul website-ului tău sau frecvența apelurilor telefonice, specialiștii noștri te pot ajuta să iți îndeplinești obiectivele, prin:

 • Campanii Google ADS Search
 • Campanii Google ADS pe Display
 • Campanii Google ADS de Remarketing
 • Campanii Google ADS pe Youtube

Content Marketing

Marketingul prin conținut reprezintă una dintre cele mai eficiente forme de promovare și este concentrată pe crearea de conținut valoros și relevant pentru publicul tintă, într-o formă neintruzivă. Prin informații unice și personalizate transmise audienței, brandurile reușesc pe lângă vânzări și să consolideze relația dintre brand și potențialii clienți prin poziționarea drept autoritate în domeniu. 

Specialistii noștri te susțin în eforturile de a te diferenția de competiție, aducând brand-ului tău vizibilitate și câștigând loialitatea clienților tăi, prin realizarea de:

 • Texte optimizate pentru paginile website-ului
 • Articole de blog
 • Comunicate de presă
 • Advertoriale 
 • Texte creative care vând (Copywriting)
 • Texte pentru paginile de vânzare
 • Conținut broșuri, panouri publicitare, reclame, cataloage, afișe

E-mail Marketing / Newslettere

Este o certitudine că toți clienții tai își verifică e-mail-ul zilnic, prin urmare în strategia ta de marketing creșterea numărului de abonați, este o prioritate. 

E-mail marketing-ul este un instrument puternic de promovare cu o rată ridicată de conversie și o investiție minimă, comparativ cu alte canale, prin care poți păstra constant legătura cu potențialii tăi clienți, fie pentru a-i înștiința de noile produse/ servicii, fie pentru a le livra oferte, cadouri sau informații personalizate. 

Prin instrumente analitice performante, template-uri și mesaje care atrag atenția, dezvoltăm strategii eficiente de comunicare și te ajutăm să menții interesul clienților tăi sau să atragi potențialii clienți care convertesc.

Servicii SEO Profesionale

Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare reprezintă modalitatea prin care site-ul afacerii tale poate obține trafic din rezultatele organice (neplătite), devenind astfel competitiv și profitabil prin creșterea numărului de vizitatori și a timpului petrecut pe site. 

Fiecare nou vizitator pe site-ul tău se transformă într-un potențial client, prin urmare un site performant, popular și optimizat SEO este un instrument puternic de marketing pentru afacerea ta. 

Într-un spatiu virtual din ce în ce mai aglomerat reușim prin specialiștii noștri să aducem și să menținem vizibilitatea website-ului și implicit, ajutăm la dezvoltarea business-urilor cu care colaborăm, prin:

 • SEO On Page
 • SEO Off Page 
 • SEO Tehnic
Share