Luni - JoiLuni - JoiVineri 08:00-17:00 (Birou) 08:00-16:00 (la Distanta)

AcasaServiciiConsultanta in Afaceri

Consultanta in Afaceri

Consultanța în afaceri este activitatea prin care sunt optimizate resursele unei organizații. Asigurăm servicii complete plecând de la analiza datelor disponibile, până la oferirea de soluții complete și suport permanent privind implementarea. Rolul consultanței este acela de a îmbunătăți eficiența proceselor interne și integrarea resurselor umane și tehnologice, astfel încât să fie atinse obiectivele de business pe termen scurt, mediu și lung.

Pe scurt, punem umărul la dezvoltarea afacerii tale prin identificarea punctelor forte/slabe și redefinirea proceselor de management.

Vrei să ai un business competitiv și profitabil? Uite cum te putem ajuta:

Diagnosticul Afacerii

Identificăm împreună aspectele care trebuie îmbunătățite pe termen mediu, punctele slabe și domeniile care trebuie abordate imediat. Rezultatele analizei preliminare se bazează pe informațiile pe care tu ni le furnizezi, pe baza proceselor interne de lucru.

În urma evaluării, consultanții noștri în afaceri (cu peste 20 de ani experiență în antreprenoriat) îți vor livra un raport detaliat privind potențialul de creștere neexploatat al afacerii. Raportul cuprinde 15 funcții și dimensiuni ale afacerii, printre care: strategia, inovarea, leadershipul, organizația-superstar, marketing, vânzări, resurse umane, motivație, sistemele de suport, follow-up-ul și cultura organizațională.

Dimensiunile sunt împărțite în sub-dimensiuni, fiecare cu scor și explicații.

Strategii de Creștere

Pe baza analizei preliminare și a datelor puse la dispoziție, identificăm modalități viabile pentru dezvoltarea accelerată a afacerii și recomandăm pași strategici de acțiune plecând de la rezultatul diagnosticului.

Recomandările sunt făcute din perspectiva unor principii generale privind excelența și bunele practici în management. Consultanții noștri îți vor furniza 5 strategii de creștere, fiecare strategie conținând aproximativ 20 tactici (recomandări), corelate cu diagnosticul afacerii.

Plan Masiv de Acțiune (“MAP”)

După stabilirea strategiilor de creștere pe care decizi că este momentul să le urmezi, te ajutăm să îți atingi obiectivele prin realizarea Planului Masiv de Acțiune. Stabilim obiective SMART (specifice, măsurabile, abordabile, realiste, încadrate în timp) și un plan de acțiune detaliat pentru atingerea lor.

Pentru fiecare obiectiv vor fi definite acțiuni necesare, iar fiecare acțiune va fi atribuită unei persoane împreună cu limita de timp pentru realizarea acțiunii respective. Livrabilul oferit de consultantul în afaceri este un fișier excel cu acțiuni de realizat pe un număr de dimensiuni (între 2 și 5), pentru a se atinge obiectivele stabilite anterior (“Excel MAP”).

Vrei să crești un business sustenabil și profitabil? Contactează-ne la office@as-group.ro.

Share