Luni - JoiLuni - JoiVineri 08:00-17:00 (Birou) 08:00-16:00 (la Distanta)

AcasaServiciiConsultanta Fonduri

Consultanta Fonduri Nerambursabile si Granturi

Fie că ești la început de drum sau în plină expansiune, vrei să iți scalezi business-ul sau ai nevoie de investiții pentru a te dezvolta, colaborarea cu un consultant pentru obținerea de fonduri rambursabile/ nerambursabile iți crește considerabil șansele ca proiectul tău să fie declarat eligibil. 

De cele mai multe ori, membrii din cadrul unei organizații nu dețin cunoștințele necesare pentru accesarea fondurilor, sau pur și simplu au nevoie de o opinie certificată din partea specialistului privind șansele de reușită și modalitățile prin care pot reuși. 

Consultanții noștri iți pot furniza informații corecte și complete privind programele de finanțare, iți pot evalua eligibilitatea, audita managementul financiar și pregăti toată documentația necesară, respectând termenele limită și tematica specifică fiecărui proiect. 

Identificăm necesarul de finanțare prin stabilirea de obiective clare și măsurabile și realizăm Planul de Afaceri care iți oferă o viziune clară asupra cheltuielilor și activelor. 

Te pregătim pentru finanțare prin și cu ajutorul consultanței specializate și instrumentelor analitice performante care pot influența pozitiv succesul proiectului tău.

Share