Redresare de Business

“Afacerea este întotdeauna o luptă. Întotdeauna există obstacole şi competitori. Nu există niciodată un drum deschis, cu excepţia celui care merge către eşec. Orice mare reuşită a fost obţinută prin luptă. Orice invingător are cicatrici, cei care reuşesc sunt puţinii oameni care deţin ambiţia şi voinţa să se dezvolte.” – Herbert N. CASSO

Cum poţi să îţi pui din nou pe picioare business-ul după ce ai dat de greu? ”Valorile, potenţialul şi oamenii din interior sunt cheia către redresare”

O mare parte a companiilor din economia românească se află în zona de difi­cultate, adică se confruntă cu o supraîndatorare şi cu o lipsă de lichiditate. AS Group, prin sistemul de redresare de business, îşi propune să intervină pentru a ajuta antreprenorii să iasă din această zonă gri şi să exploateze la maximum valorile, potenţialul companiilor şi al oamenilor din interiorul ei.

O intervenţie are succes dacă se rezolvă toate con­strângerile existente la un anumit moment, constrângeri care se referă la lichiditate, la rezolvarea supra­înda­torării şi la problemele existente la nivelul mana­ge­men­tului.

AS Group se adresează companiilor aflate în zona de dificultate nu doar din punctul de vedere al indicatorilor economici, ci şi din perspectiva barierelor de creştere.

Primul lucru la care ne uităm este dacă businessul are un viitor, un loc în sistemul economic. Apoi ne implicăm activ, ne asumăm şi ne apucăm de treabă. Se vorbeşte prea mult la colţul străzii despre afaceri, dar prea puţini antreprenori vorbesc limba specifică. Acest vocabular de bază lipseşte din educaţia antreprenorială. Apoi, ar trebui făcut un plan de afaceri serios în aşa fel încât să poţi să-ţi dai sea­ma unde vrei să ajungi pentru ca toată organizaţia să reuşească să te urmeze, de aceea contacteaza AS Group.

Alina
STRIINU

Roxana
JINGA

Liviu
COSTINEA

//]]>