Povestea noastra

De la începuturi modeste conturate în anul 2004, AS Group a traversat o perioadă de transformări majore, reușind să răspundă cu succes provocării lansate de clienți de a deveni soluția completă pentru nevoile din piață.

Istoria noastră este evoluția gândurilor, talentelor și eticii profesionale a doi oameni, fondatorii AS Group, transpuse în destinul unui business care s-a format pe principiile instituției familiei.

Aparent întâmplător, formarea profesională distinctă a celor doi membri fondatori, unul om de cifre iar altul un redutabil și pasionat „vânzător” au definit traiectoria ulterioară a grupului, luând naștere astfel un portofoliu de servicii interdependente.

Interdependența serviciilor noastre, dar mai ales calitatea modului de a le oferi, este rețeta prin care clienții noștri, odată ajunși la noi, rămân cu noi, devin parte a tradiției și familiei AS Group.

Am trecut de la o companie “care face de toate”, la o companie care “face ce trebuie și cum trebuie”. În acest sens, am devenit experți în serviciile integrate oferite clienților noștri.

 

Suntem AS-ul din mâneca oricărei afaceri!

 

Dacă vrei sa fii un jucător redutabil la masa afaceriștilor de succes, atelierul nostru de afaceri profitabile este soluția pentru orice companie din piață.

Datorită experienței acumulate căutăm permanent să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, să-i consiliem și să-i îndrumăm către cele mai eficace și eficiente soluții.

Totdeauna, am avut în față clientul și necesitățile lui. De aceea, ne place să spunem că cei pe care-i numim „client” sunt parte a familiei AS Group și ne recomandă cu entuziasm.

//]]>